برترین عکسهای نشنال جئوگرافیک در 2018
یکی از برترین فرصتهای رقابتی برای هنرمندان عکاس، مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک است. این مسابقه از معتبرترین مسابقاتی است که فضای مناسبی را برای دیده شدن و پیشرفت جهانی عکاسان فراهم میکند.
این بسترچالش، هر ساله توسط نشنال جئوگرافیک برگزار میشود و عکاسان علاقه مند بایستی ظرف مدتی محدود تصاویر برگزیدهی خود را به سایت نشنال جئوگرافیک بفرستند. نهایتا عکسهای ارسال شده در سه قسمت طبیعت، مردمی و سفر دسته بندی میشوند و برای کسب امتیاز و ایجاد رقابت به نمایش عموم گذاشته خواهند شد.
با گالری آلبوم وحید همراه شوید تا نگاهی به برترین عکس های 2018 از دید نشنال جئوگرافیک بیاندازیم.
عکس با رتبه اول در قسمت طبیعت
رتبهی اول عکسهای طبیعت نشنال جئوگرافیک
عکس زیبایی که مشاهده میکنید، اثر خانم ریکوتاکاهاشی هنرمند اهل کشور ژاپن است. تاکاشاهی عکاسی با تجربه است که در سال 2018 موفق به کسب عنوان برترین عکاس قسمت طبیعت در مسابقات نشنال جئوگرافیک شده است. عکس شرکت دهنده توسط او، منتخب بیش از 12000 عکس در این قسمت است.
“پری دریایی” نامی است که به این عکس زیبا که از دم یک بچه وال گرفته شده، نسبت داده شده است.
طبق توضیحات تاکاهاشی، این عکس زمانی خلق شده که او هنگام غواصی با یک مادر و بچه ی وال مواجه شده است! تاکاشاهی معتقد است بچه وال رفتار صمیمانه ای با او داشت و حین شنا کردن توجه او را جلب دم بسیار زیبای خود کرد. بالاخره مادر بچه وال او را از نزدیک تاکاشاهی دور میکند اما تصویر خلق شده از دم بچه وال باعث کسب افتخار برای این هنرمند ژاپنی میشود.
جایزه ی تعلق گرفته به خانم تاکاشاهی، ده هزار دلار است که البته او بیان کرده انگیزه و انرژی ایجاد شده در او بزرگترین ثمره کسب افتخار در این دوره از مسابقات است.
جالب است بدانید محل خلق این عکس برگزیده، جزیره ی کومیجیا واقع در کشور ژاپن است که قطعا برای تاکاشاهی تا ابد یاد آور خاطرات خوش خواهد بود.
عکس با رتبه دوم در قسمت طبیعت
عکس با رتبهی دوم طبیعت نشنال جئوگرافیک
مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک
عکس خیره کنندهای که شاهد آن هستید، حاصل هنر عکاسی هنرمند به نام مائو است.
نام برگزیده برای این عکس “برخواستن فلامینگوها” است.
پدیدهی جالبی که در این عکس به چشم میخورد، موجهایی است که در آب دریا توسط پاهای فلامینگوها ایجاد شده است.
واضح است که این عکس از ارتفاع نسبتا زیادی به وسیله ی هلیکوپتر گرفته شده و قطعا زاویهی دید خلاقانهی عکاس از تعداد زیادی فلامینگو، باعث کسب رتبهی دوم با موضوع طبیعت برای مائو شده است.
آن چه از توضیحات این هنرمند عکاس قابل توجه است این است که تصویر ثبت شده در واقع لحظهی کوتاهی قبل از پرواز دسته جمعی فلامینگوها و سرعت گرفتن آنها برای پریدن است.
عکس با رتبه سوم در قسمت طبیعت
عکس با رتبه سوم طبیعت نشنال جئوگرافیک
حتما پس از مشاهدهی این عکس به دلیل رتبه آوری و برگزیده شدن آن پی خواهید برد.
“مریخ” نامی است که برای این عکس جالب انتخاب شده است. از میان عکسهای شرکت کننده با موضوع طبیعت، مریخ موفق به کسب رتبهی سوم شده است.
اگر مشتاق هستید بدانید این عکس چگونه خلق شده و مربوط به چه مکانی است، توجه شما را به توضیحاتی که در ادامه آورده شده است جلب میکنیم.
در ابتدا جالب است بدانید برخلاف عنوان، شمال ایتالیا مکانی است که در آن این عکس گرفته شده است. ارتفاعات برج مانندی که در تصویر ملاحظه میکنید پدیدههای زمین شناسی ایجاد شده در قرنها قبل هستند.
این برجهای ماسهای در اثر طوفان و گرانش زمین به تدریج شکل گرفته اند و در نهایت با تغییرات آب و هوا به شکل امروزی خود تبدیل شدهاند. به مرور زمان برجهای قدیمی بر اثر فرسایش از بین میروند و برج های ماسهای جدیدی جای آنهارا خواهند گرفت.
عکس با رتبه اول در قسمت شهر
نشنال جئوگرافیک
عکس با رتبه اول شهری نشنال جئوگرافیک
دومین عکاس ژاپنی که در مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک افتخارآفرینی کرده است، هیرو کوراشینا است. اثر کوراشینا برگزیدهی اول تصاویر با موضوع شهر است.
نام این عکس به انتخاب کوراشینا “روزی بارانی” است که نمایی از یکی از خیابانهای شهر ناکازاکی در ژاپن را به نمایش گذاشته است. ماشین قدیمی به همراه راننده آن و حال و هوای یک روز بارانی، از اولین نکاتی است که توجه هر بینندهای را به خود جذب می کند.
این تصویر عمیق، زاویه دید منحصر به فرد عکاس را به رخ میکشد.
کوراشینا، سکوت و خلوت بی سابقه در خیابان موجود درعکس را عامل اصلی انگیزه در خلق این عکس میداند. او معتقد است سفر با آن ماشین قدیمی و فضای بارانی روز عکس، هیچ گاه از خاطر او نخواهد رفت.
عکس با رتبه دوم در قسمت شهر
نشنال جئوگرافیک
عکس با رتبه دوم شهری نشنال جئوگرافیک
در مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک با موضوع شهر رتبه ی دوم عکسهای برای شما به نمایش گذاشته شده است.
این عکس با نام “هندسه خورشید” از پرزحمت ترین عکسهای موجود در این سری از مسابقات است که البته نتیجهی درخشانی را برای جبران زحمات عکاس به همراه داشت. انریکه پسکانیکی عکاسی است که با شرکت در مسابقه عکاسی نشنال جئوگرافیک در سال 2018 نتیجهی تلاش خود را دریافت کرد.
پسکانیکی از عکاسان علاقه مند به باستان شناسی و سازههای قدیمی است که در ساعت دقیقی از روز با هواپیمای شخصی خود برای گرفتن این عکس بی نظیر اقدام کرده است.
در ادامه از زبان خالق این عکس، نکات جالبی مطرح شده است. با گالری وحید آلبوم همراه باشید.
انریکه میگوید: این عکس را از یک هرم بازمانده از تمدن های گذشته در مکزیک گرفتم، جایی که به آن محل تولد خدایان میگویند. آن چه من را مصمم به گرفتن این عکس کرد، رفتار عجیب هرم نسبت به نور خورشید است که در هنگام طلوع آفتاب نیمی از آن روشن و نیمی دیگر تاریک میماند.
عکس با رتبه سوم در قسمت شهر
نشنال جئوگرافیک
عکس با رتبه سوم شهری نشنال جئوگرافیک
قطعا یکی از شگفت انگیز ترین عکسهای شرکت کننده در دوره ی 2018 در سری مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک در سال 2018، عکس فوق اثر گاتش پر استاد است که توانسته رتبهی سوم عکسهای با موضوع شهری را به خود اختصاص دهد.
گاتش پراستاد، هنرمندی است که برای خلق این عکس زیبا، تنها از پنجرهی اتاق خود یک زاویهی منحصر به فرد را از بازتاب شهر دبی در ساختمان خود شکار کرده است. حتما شما هم موافق هستید که نام برگزیده برای این عکس “انعکاس” باشد.
مه زیبایی که در عکس شاهد آن هستید، زیبایی عکس را چندین برابر کرده است.
هرچند گاتش پراستاد ابتدا از این که نتوانسته برای ایجاد یک دید بهتر به پشت بام ساختمان رود ناراحت بود، اما انعکاس فوق العاده ای که فقط از پنجره دیده میشد، کلید اصلی موفقیت این عکس است.
عکس با رتبه اول در قسمت مردم
نشنال جئوگرافیک
عکس با رتبه اول مردمی نشنال جئوگرافیک
عنوان پیشنهادی برای عکسی که شاهد آن هستید “فرهنگ چای” است. فرهنگ چای رتبهی اول و صدر نشین تصاویر با موضوع مردم است.در این عکس دختری اهل مغلوستان به چشم میخورد که پوشش پشمی و نوشیدنی گرم او از سرمای مغلوستان حکایت میکند. طبق توضیحات عکاس، علاقه مندی به شیوه ی زندگی مغولها و رسوم منحصر به فرد آنها خصوصا در زمینه شکار او را وا داشت تا با یک خانواده شکارچی مغولی آشنا شود.
فرهنگ چای بیان میکند که در کشور مغولستان چایی صرفا یک نوشیدنی به حساب نمیآید و آمیخته با رسوم و سنتهای خاص مردم این کشور است.
جالب است بدانید منیکونزی مردم مغول را بسیار خون گرم و مهمان نواز یاد میکند و معتقد است در میان مغولان، چایی به دلیل گرما و ارامش دهنده بودن آن، یک نوع فرهنگ مهموان نوازی به شمار میآید.
عکس با رتبه دوم در قسمت مردم نشنال جئوگرافیک
عکس با رتبه دوم مردمی نشنال جئوگرافیک
در این قسمت شما را با با عکس برگزیده برای رتبهی دوم در قسمت موضوعات شهری آشنا میکنیم.
این عکس به نام “لیدا و لیلی بلند شوید” با ماجرایی خواندنی که در ادامه به آن پرداختهایم رتبه ی دوم عکسهای این دسته را به خود اختصاص داده است.عکاس این عکس زیبا، تاتی ایتات، بیان میکند دو دختر حاضر در عکس به نامهای لیدا و لیلی دو خواهر دوقلو از پناهندگان به کشور برزیل هستند. آن ها از زندگی در بزریل بسیار لذت میبردند و گاهی نمایشهای جالبی را برای مردم اجرا میکنند.
آنچه در این عکس پیدا است در لحظه ای بسیار کوتاه رخ میدهد و در واقع کمکی است که لیلی
به لیدا برای نشان دادن جهت درست برای نگاه کردن میکند!
عکس با رتبه سوم در قسمت مردم مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک
عکس با رتبه سوم مردمی نشنال جئوگرافیک
این تصویر سرشار از احساس، از برندگان مسابقه عکاسی نشنال جئوگرافیک در سال 2018 است.
“سفر پرچالش” نامی است که به این عکس با رتبه سوم در گروه تصاویر مردمی داده شده است. تنویر حسن خالق این عکس توضیحات جالبی را پیرامون این عکس ارائه داده است.
هول و هراس برای همسفر شدن با قطار، بارش باران و هیجان یک سفر، همگی در این عکس آشکار است. به نقل از تنویر حسن، این عکس نمایی از یک ایستگاه قطار است که مردم برای گدراندن تعطیلات عید ناچاراند با تحمل هرنوع سختی به محل زندگی خود برگردند و تعطیلات را در کنار خانواده خود بگذرانند.
مردی که در عکس ملاحظه میکنید، زیر بارش باران و در حالتی که تنها با یک دست قطار را گرفته برای سپراندن اوقات با خانوادهاش این شرایط را تحمل میکند. احتمالا دلیل نام گذاری این عکس را به خوبی متوجه شدهاید.
امیدواریم که از تماشای تصاویر فوق لذت برده باشید. لازم است بدانید سری مسابقات عکاسی نشنال جئوگرافیک هر ساله بین ماههای مارس تا ماه می برگزار می شود و برنده ی اول هر قسمت ده هزار دلار و برنده ی رتبه ی دوم و سوم هر کدام پانصد دلار به عنوان پاداش دریافت خواهند کرد. شما هم میتوانید در این مسابه شرکت کنید به شرطی که سرمایه های اصلی عکاسی، یعنی نگاه منحصر به فرد و خلاقیت را داشته باشید.